Van groen naar grauw grijs.

Dit boek verteld het verhaal en getuigenis van een ex-militair en veteraan die op jonge leeftijd ingrijpende, ondoordachte keuzes maakte. Het verteld waar deze keuzes toe leidden en welk leven en gebeurtenissen ontstonden door het bewandelen van het pad van deze keuzes uit EIGEN inzicht.

We lezen dat er pas een omslag komt als hij aan het eind van zijn pad gekomen is en hierdoor geen keuzemogelijkheden over heeft.

Of toch wel??

we zien twee keuzes, de eerste leid naar de dood....de tweede leid naar leven...

welke keus heb jij gemaakt tot nu toe? welke keus ga je maken? en wanneer zal jouw omslag zijn?

Ontwerp zonder titel (16).png

Warriorscreedfoundation_ bepaalde situaties en beschrijvingen in het tijdschrift of boek zullen wellicht bekend voorkomen in de ogen van enkelen, echter is dit boek geschreven door het perspectief van de schrijver en is geenzins van toepassing op de waarheid of perspectief van anderen, noch is het bedoeld om iets of iemand in een slecht daglicht te stellen of te benadelen. Dit boek en verhaal word gedeeld met de intentie hoop en bemoediging te bieden zelfs in de donkerste dagen van het leven, wat er ook gebeurt of gebeurt is, wat je ook gedaan of gedaan hebt, er IS redding, er IS verlossing, er IS hoop...en die hoop is JEZUS CHRISTUS.