Van soldaat van de wereld... tot strijder van God.

Dit tijdschrift geeft een korte samenvatting weer van het verhaal en getuigenis van een ex-militair en veteraan die op jonge leeftijd ingrijpende, ondoordachte keuzes maakte. Het verteld waar deze keuzes toe leidden en welk leven en gebeurtenissen ontstonden door het bewandelen van het pad van deze keuzes die hij maakte vanuit zijn eigen inzichten.

We lezen dat er pas een omslag komt als hij aan het eind van zijn pad gekomen is en hierdoor geen keuzemogelijkheden over heeft.

Tenminste dat leek dan zo voor zijn gevoel...

er blijkt nog een heel nieuw leven, een doel en een nieuwe missie voor hem in het verschiet te liggen, dit door een levensechte ontmoeting met Jezus Christus en de leiding van de Heilige Geest Gods waar hij zich aan over gaf

dit verhaal word gedeeld tot hoop voor de hopelozen, moed voor de moedelozen, redding voor de reddelozen en troost voor de troostelozen...

herken je jezelf hierin?? WEET DAN DAT ER EEN NIEUW LEVEN IS IN CHRISTUS!!

ken je iemand anders die negatief, depressief of angstig in het leven staat?? of ga je zelf gebukt onder lasten?? lees het tijdschrift maar rustig eens door en zie dat het anders kan en hoe het anders kan, deze is via de button boven in de pagina te downloaden  of als je een exemplaar thuisgestuurd wil hebben stuur dan een berichtje met je adresgegevens naar warriorscreedfoundation@outlook.com de kosten voor het versturen hoef ik niet terug maar ik zou dan graag willen dat je een dakloze of een zwerver in je omgeving zoekt en deze een goede maaltijd geeft.(om misbruik tegen te gaan is het versturen gelimiteerd)

Kopie van Naamloos ontwerp.png

Wil je na het lezen van de tijdschrift nog meer begeleiding neem dan gerust contact op en stuur een bericht naar warriorscreedfoundation@outlook.com via deze site en we helpen je graag waar we kunnen.

Hoofdzakelijk is dit blad geschreven voor de daklozen en de hulplozen, dit is ook het veld waar ik mij actief voor in ga zetten en de straten voor op ga...niet alleen om mijn verhaal te delen door middel van dit tijdschrift maar ook om te kijken hoe ik hen in de praktijk kan helpen en ondersteunen met bijvoorbeeld kleding, poncho's, schoenen, voeding, slaapzakken etc. 

hiervoor zal ik terzijnertijd ook met regelmaat een oproep doen voor als iemand nog goede kleding heeft liggen of andere artikelen kan en wil doneren waar we samen de daklozen en hulplozen mee kunnen helpen.

Mijn uiteindelijke doel is om 9 gemeenschappen te starten onder de daklozen en in eerste instantie tentenkampen te realiseren waar we een kleine zelfvoorzienende samenleving mogen en kunnen beginnen, de mensen weer een doel en hoop kunnen geven op een beter leven en weer een gevoel van saamhorigheid te creëren

deze tentenkampen wil ik dan op gaan zetten zoals wij als militairen de oefeningen draaiden, en deze kampen wekelijks te bezoeken en te voorzien van wat we nodig zijn.

Op later termijn wil ik dan ook gaan werken aan een doel, een baan of onderkomen en terugkeer naar de maatschappij voor hen die daar aan toe zijn...

dit is mijn droom.....te doen aan anderen wat mij ook overkomen en gegeven is door God Almachtig door Jezus Christus, en te delen wat ik ontvangen heb, want ik heb niets wat ik niet ook zelf ontvangen heb.

God voorziet in ALLES voor Zijn kinderen.

Ik sta in dienst voor mijn Koning Jezus Christus, en hierin dus als dienaar voor mijn naasten en de mensen om mij heen, ik sta in dienst als vertegenwoordiger van het Koninkrijk Gods dat spoedig komen zal.

Hoe vaak zien we wel niet dat zwervers en daklozen uitgelachen, vernederd en bespot worden?? terwijl dit ook gewoon mensen zijn van vlees en bloed, mensen met familie, mensen met potentie en toekomst.

Het had niet veel gescheeld of ik was één van hen geweest want ik ging ook jarenlang gebukt onder alcohol en gok-verslavingen, depressie en zelfdestructief gedrag.....en er hoeft niet veel te gebeuren voor jij ook één van hen kan worden....HOE ZOU JIJ DAN BEHANDELD WILLEN WORDEN??

Jezus kwam 2000 jaar geleden op aarde als vleesgeworden God en heeft ons voorgedaan in Zijn voorbeeld hoe wij met elkaar om mogen gaan en dienen te gaan voor een betere wereld, Hij kwam voor de hulplozen en moederloze, voor de zondaars en de dieven, de hoeren en de moordenaars...

ELK MENS HEEFT RECHT OP REDDING, NIEMAND IS ZONDER ZONDE, MAAR WIE IN JEZUS LEEFT ZAL VRIJ ZIJN.

En dit is de grootste opdracht voor elk mens...

DOE WAT JEZUS DEED!! geef aan hen die nood hebben....

VERBETER JE WERELD!!BEGIN BIJ DE MENSEN OM JE HEEN!!

bepaalde situaties en beschrijvingen in het tijdschrift of boek zullen wellicht bekend voorkomen in de ogen van enkelen, echter is dit boek geschreven door het perspectief van de schrijver en is geenzins van toepassing op de waarheid of perspectief van anderen, noch is het bedoeld om iets of iemand in een slecht daglicht te stellen of te benadelen. Dit boek en verhaal word gedeeld met de intentie hoop en bemoediging te bieden zelfs in de donkerste dagen van het leven, wat er ook gebeurt of gebeurt is, wat je ook gedaan of gedaan hebt, er IS redding, er IS verlossing, er IS hoop...en die hoop is JEZUS CHRISTUS.